Undervisning & institutioner

UNDERVISNING PÅ CC

Copenhagen Contemporary (CC) tilbyder undervisningsforløb, workshops og andre aktiviteter til dag- og fritidsinstitutioner, grundskole og ungdoms-og voksenuddannelser.

Forløb på CC varer som udgangspunkt 1, 2 eller 2,5 time og indeholder oplæg, samtaler, mindre øvelser og andre aktiviteter, der tager udgangspunkt i vores aktuelle udstillinger. I fælleskab undersøger vi kunsten på måder, der stimulerer sanserne og inspirerer til åbenhed og nysgerrighed. Vi arbejder med dialogbaserede læringsprogrammer og lægger vægt på, at børn og unge deltager aktivt.

På CC bruger vi kunsten som en ramme om fællesskaber, aktiviteter, leg og samtale. Vi ser kunsten som et unikt udgangspunkt for læring, og kunstcenteret som et alternativt læringsrum, der kan supplere opfyldelsen af institutionernes lærings- og kompetencemål.

Vores lærings- og undervisningsforløb formes ofte i samarbejde og dialog med de elever og lærere, der skal deltage, så kontakt os gerne for flere informationer og aftaler. Skriv til annette@cphco.org.

Kontakt os også, hvis I ønsker at vide mere om muligheden for partnerskaber eller har ideer til udviklingsprojekter.

På CC gives gratis adgang til:

•   Vuggestuer og børnehaver

•   Fritidsordninger/SFO/Ungdomsklubber

•   Grupper af børn og unge, der kommer sammen med deres undervisere – enten for at deltage i et bestilt undervisningsforløb på CC eller for at opleve udstillingerne på egen hånd.

Yderligere gives særpris til:

Grupper af studerende på videregående uddannelser, hvis de kommer sammen med deres underviser og melder deres ankomst på forhånd.

Hvis du besøger CC på egen hånd og ønsker information om aktiviteter og tiltag for dig og dine børn så se her.

Information

Kontakt venligst
formidlingschef Annette Skov
annette@cphco.org

Pris

Undervisningsforløb på en time: 600 DKK