26.08.2017

Rikke Benborg, video still, 2012. Courtesy of the artist

ArtBar 26. august – 2. september 19:00–21:00

ArtBar

Under Copenhagen Art Week vil Copenhagen Contemporary fungere som et socialt mødested, hvor du hver aften kan afslutte dagen med et gratis kunstprogram. Oplev live koncerter og performances af danske og internationale kunstnere, mens du sipper af din drink, og hænger ud med vennerne. CC tilbyder gratis entre til alle vores udstillinger mellem 19-21. Du finder ArtBar på kajen foran CC.

De udvalgte kunstnere præsenterer værker, der relaterer sig til kunstugens fokus for 2017 Sound & Vision og peger på Cph Art Week som en åben og inkluderende platform, som giver et bud på den kvalitet og diversitet, som den danske samtidskunstscene rummer.

ARTBAR PROGRAM

Lørdag den 26 aug kl. 19-21
Vinyl -terror & -horror
En vinyl-terror dj-performance, hvor vinylpladen er i centrum.

Søndag 27 aug kl. 19-21
Rikke Benborg + Marie Eline Hansen
Melankolsk mystik, syner, salmer og troens magt iscenesættes i en audiovisuel performance.

Mandag 28 aug kl. 19-21
Felia Gram-Hanssen og Eric Andersen
På tværs af to generationer udforsker og fortolker Felia Gram-Hanssen og Eric Andersen et udvalg af hinandens partiturer.

Tirsdag 29 aug kl.19-21
Hannah Anbert: ‘Sakralt Arbejde’
Mette Moltke Wozniak: ‘Tinder Till Your Fingers Bleed opført af Syvende og Sidst’
Festlig iklædt pop-musikalsk karaoke om det forjættede arbejdsliv møder et lifligt kor af stemmer i jagten på lykken og det gode match.

Onsdag 30 aug kl.19-21
Nástio Mosquito & Kids
Cph Art Weeks bykunstner Nástio Mosquito performer sange fra hans nye album “Gatano Emigrante & Pai de Família”, skrevet i samarbejde med Mosquitos band Dzzzzz.

Torsdag 31 aug kl. 19-21
Danius Kesminas
Den australske kunstner Danius Kesminas, hvis kunstneriske praksis er projekt-baseret og multi-disciplinær, vil denne aften performe uddrag fra sine punk art-musik-teater-film projekter.

Fredag 1 sep kl.19-21
Hassan Khan
Eksklusiv performance af den verdenskendte, egyptiske multimediekunstner Hassan Khan. Samplede og streamede lyde trækker på klassisk, arabisk musik, minimalisme, electronica. I samarbejde med Code Art Fair.

Lørdag 2 sep kl.19-21
Mini-koncert med CÉCI og dj Uffe + surprise guest
CÉCI består af den danske, London-baserede producer og sanger Cecilie Dahlin. Cecilie kombinerer sin krystalklare vokal med de instrumentale beats, og skaber sine kontrastfyldte tracks, som derved føles som en blanding af mekanisk og organisk mantra.
Efter koncerten vil DJ Uffe performe et værk, som han har lavet særligt til ArtBar.

ArtBar er et samarbejde mellem Cph Art Week, Copenhagen Contemporary, LYDKUNST – Kunsten.nu podcaster, FABRIKKEN for Kunst og Design og Code Art Fair.