26.05.2019

Art Week 14:00–18:00

Art Week: CC x Glyptoteket

Oplev kroppen på nye måder, når vi i samarbejde med Glyptoteket under Art Week inviterer til performance, dans, omvisninger og masser af kunst.

Med en samlet billet kan du opleve Copenhagen Contemporys udstilling LENGUA LLORONA af Donna Huanca og Glyptotekets særudstilling Perfect Poses?.

Program søndag d. 26. maj
Kl. 14 på Glyptoteket
Søndag inviterer Glyptoteket børn og deres voksne på en skulpturrejse med masser af legende bevægelse og eventyrlige fortællinger. Vi skal bruge vores krop og fantasi, når vi laver ”perfect poses”, tager på træningslejr med Herkules, laver yogaøvelser i Vinterhaven og danser relieffer i den Ægyptiske samling.
Varighed: 1 time

Kl. 16 Copenhagen Contemporary
Oplev særudstillingen LENGUA LLORONAaf den boliviansk-amerikanske kunstner Donna Huanca. Vi inviterer på tur i totalinstallationen, hvor skulpturer, malerier, sand, dufte og lyde aktiverer kroppen og kalder på alle sanser.
Varighed: 30 minutter

PRIS
Voksne: 130 kr. + gebyr for entré til begge udstillinger.
Børn (under 18): gratis

Køb din billet her

Billetten giver adgang til de to programpunkter på hhv. CC og Glyptoteket. Det er ikke muligt at deltage i den ene kulturinstitutions program med en almindelig entrébillet til det pågældende sted. Billetter kan købes via Billetto eller på CC. Der er ingen særlig rabat for årskortholdere.

Billetten giver adgang til at opleve CCs og Glyptotekets udstillinger hele dagen.

OM PERFECT POSES?
Udstillingen zoomer ind på kunstscenen i Paris fra Den Franske Revolution i 1789 til Første Verdenskrig. Oplev hovedværker af de mest betydningsfulde franske billedhuggere herunder Carpeaux, Dalou, Rodin og Maillol. Du kan udforske kroppens mange udtryk og finde din perfekte positur.

OM LENGUA LLORONA
Udstillingen af den internationalt anerkendte boliviansk-amerikanske kunstner Donna Huanca er den første performance-baserede udstilling på CC. Udstillingen sætter gennem maleri, skulptur, duft, lyd og performance fokus på menneskets kropskultur samt forhold til natur, oprindelse, hukommelse og tid.