13.12.2018

Koncert 18:00–21:00

Glød og gratis udstillinger

Hver torsdag holder CC aftenåbent til kl. 21. Det er en aften, hvor du kan opleve udstillingerne med en anderledes stemning og et særligt lys, når dagen går på hæld.

På udvalgte torsdage i efteråret har vi inviteret venner, kunstnere og musikere til at lægge lyd til disse særlige aftentimer på CC. Kom med torsdag d. 13. december, hvor Glød spiller koncert, BRUS bryggeri står i baren, og der er gratis adgang til udstillingerne med SUPERFLEX og Doug Aitken.

PROGRAM
18:00 Gratis adgang og BRUS baren åbner
19:00 Glød
21:00 CC lukker

Vi glæder os til at se dig!

GLØD
er et københavnsk band bestående af Karl Meyer, Erik Zacher Svendsen, Linus Sandorff, Valdemar Verup og William Weiss Albertsen i alderen 17-19 år. Glød betegner en følelse, som ifølge drengene er bedre end lykke. Deres selvsikre lyd giver en følelse af, at fødderne ikke bør stå stille, men at alt kan danses væk. Deres energi rækker langt udover scenekanten og er ikke til at tage fejl af. Den kan både høres i måden Glød opbygger deres musik og mærkes i måden, de skaber en fest til deres koncerter.
Glød har udgivet fire numre og arbejder i øjeblikket på deres debut-ep, som er sat til at udkomme i starten af 2019. Derudover har de i år været nomineret til Soundvenues Fremtidspris 2018 i musikkategorien.

BRUS BAR
popper op med en særlig bar til CCs torsdagsarrangementer. BRUS er en brygpub, bar og butik startet af mikrobryggeriet To Øl i Guldbergsgade på Nørrebro. På BRUS brygger To Øl en masse forskellige friske og farverige øl under navnet To Øl CPH, og til vores torsdagsbarer vil du kunne smage et bredt udbud af disse øl.