25.10.2018

Koncert 18:00–21:00

CC: Noisey X BTF

Noisey Danmark og Back To Future Sounds inviterer sammen med Copenhagen Contemporary til fyraftensøl d. 25. oktober. Bag pulten har vi samlet et udsnit af Københavns fineste producerer og djs som vil spille oktoberkulden bort, og lægge lyd til kunstcentrets udstillinger.

BRUS og Jameson Irish Whiskey står bag baren, hvor den første drink mellem 18-19 er gratis.

Musikken kan opleves gratis, mens udstillingerne med SUPERFLEX og Doug Aitken kan opleves til halv pris
(50 DKK).

VASCO
Vasco har netop signet med det stjernespækkede pladeselskab Big Beat i New York. Han har tidligere udgivet på Pelican Fly og på Ryan Hemsworth’s label Secret Songs og produceret tracks for både Terror Jr., Soleima og MØ.

JONGPADAWAN
Lyden er en rumrejse mellem klubmusik, hiphop og ambient, hvilket vi kan glæde os til mere af på “Academia Special”, der udkommer i efteråret.

FRUIT
Islandske Fruit er indenfor det sidste år blevet en af københavns absolute dj darlings. Fruits drømmende univers tager os til en lille ø med melankolske, dog opløftende tracks på hans seneste udgivelse Island Tape.

PROGRAM
18:00 Halv pris på CC’s udstillinger og baren åbner
18:00 JONGPADAWAN
19:00 VASCO
20:00 FRUIT

NOISEY
Noisey startede i 2011 og læses månedligt af mere end 100.000 danskere.
Noisey er Vice’s musikkanal. Noisey bygger på tilgængelighed og autencitet, og arbejder for at opdage og udbrede de bedste nye danske og internationale kunstnere.

BTF
Back To Future er baseret i København og dedikerer sig til at kanalisere nye og friske artister til et bredere publikum. Ved at grave i fortiden, former de fremtiden med projekter og innovative events der sætter fokus på urbanitet, kunst og kultur.