27.09.2018

Koncert 18:00–22:00

CC: Varnrable x Ydegirl x Escho

Hver torsdag holder CC aftenåbent til kl. 21. Det er en aften, hvor du kan opleve udstillingerne med en anderledes stemning og et særligt lys, når dagen går på hæld.

På udvalgte torsdage i efteråret har vi inviteret venner, kunstnere og musikere til at lægge lyd til disse særlige aftentimer på CC. Torsdag d. 27. september kan du opleve et DJ-set af Escho pladeselskab, optræden fra Ydegirl, koncert og visuals af Varnrable. BRUS bryggeri står i baren, og der er halv pris på adgangsbilletten til udstillingerne.

PROGRAM
18:00 Halv pris på udstillingerne og BRUS Bar åbner
19:00 Escho DJs varmer op
20:00 Ydegirl
20:30 Varnrable

Musikken kan opleves gratis, mens udstillingerne med SUPERFLEX og Doug Aitken kan opleves til halv pris (50 DKK).

Vi glæder os til at se dig!

VARNRABLE
Varnrable er et nyt musikprojekt af norske Camilla Myhre.
Hendes musik behandler hverdagens følelser og lyde med simple tekster, der pakkes ind i stædige beats og vævende harmonier. Med en baggrund indenfor dans og kunst tilsætter Myhre sin musik spektakulære visuals sammensat af projektioner og filmbidder, der er skabt særligt til og med inspiration af CC. Lyd og billede smelter sammen til et dansabelt univers, som giver plads til både det introverte og det udtryksfulde.

Varnrable har netop udgivet sin første single “On/Off” gennem pladeselskabet Escho, som bl.a. har været udvalgt til Soundvenues og NTS Radios Top Tracks.

YDEGIRL
Ydegirl er navnet på et mosefund fra oldtiden. Hun er en teenage-pige, der blev fundet halvt kronraget og med et åbent og næsten opløst bryst og bækken. Ydegirl er også alias til Andrea Novel, og forestillingen om Ydegirls skæbne synes at være sevet ind i numrenes lyd- og tekstverden. De fleste sange er ledt af en vokal, der er halvt sunget, halvt talt, og som refererer til både en nordisk folketradition og legende R&B. Med klassiske instrumenter som fløjte og strygere er Ydegirl en form for kammermusik i kærlig forening med distortede hihats, subheavy kicks og subtropiske samples, som leder tankerne væk fra historiske musiktraditioner og ind i det 21ende århundrede.

ESCHO DJs
Escho er et københavnsk baseret pladeselskab og bogforlag.
Escho har siden 2005 været platform for musikudgivelser, koncerter og bøger, som dokumenterer flygtig spontanitet og tilbyder nye, usædvanlige og levende lyde fra Danmark og verden. Agnete og Nis fra pladeselskabet spiller et specielt live DJ set i anledning af optrædener fra Varnrable og Ydegirl.

BRUS BRYGGERI
BRUS popper op med en særlig BRUS bar til CCs torsdagsarrangementer. BRUS er en brygpub, bar og butik startet af mikrobryggeriet To Øl i Guldbergsgade på Nørrebro. På BRUS brygger To Øl en masse forskellige friske og farverige øl under navnet To Øl CPH, og til vores torsdagsbarer vil du kunne smage et bredt udbud af disse øl.