12.10.2018

Kulturnatten 18:00–00:00

Udstillinger, gyngeværksted, Hôy la & BRUS-bar

Kom med til Kulturnatten, hvor CC holder åbent til midnat, og du kan gå på opdagelse i de aktuelle udstillinger af Doug Aitken og SUPERFLEX. Aftenen byder også på gyngeværksted for de mindste og elektronisk koncert med norske Hôy la imens BRUS står i baren.

PROGRAM
18-00: Udstillinger og BRUS-bar
18-19: Gyngeværksted
19-20: Gyngeværksted
20-21: Gyngeværksted
22-22.45: Hôy La

CC STUDIO: BYG DIN EGEN GYNGE
Til hverdag kan du på CC gynge i SUPERFLEXs udstilling “One Two Three Swing!”. På kulturnatten åbner CC STUDIO op for et gyngeværksted, hvor du kan designe og bygge din egen gynge.

Vi har træ, reb, snor, stof og værktøj.
Du vælger selv, hvordan din gynge skal se ud, og vi hjælper dig, når du har brug for det. Tag den med hjem under armen, når du synes, den er færdig eller gå med os over til vores nabo, Reffen madmarked, og hæng din gynge op blandt madboder, der serverer mad fra hele verden.

Inden vi går i værkstedet, tager vi en gyngetur i vores udstilling “One Two Three Swing!” på SUPERFLEXs specialdesignede fællesgynger.

Hold begynder i gyngeværkstedet kl. 18, 19 og 20.
Vi har plads til 15 børn på hvert hold. Tilmeld dig (og dine forældre) på billetto. 

Vi glæder os til at se – og bygge med – dig!
#ccart #mingynge

HÔY LA
Ingri Høyland Kvamstad – stemmen bag Hôy la – eksperimenterer med organiske live loops, elektroniske flader og akustiske elementer. Musikken fusionerer elementer fra forskellige genrer såsom electronica, trip hop og alternativ rock. Hendes nyeste single ”Please” har fået meget opmærksomhed blandt skandinaviske og internationale medier. Noisey, Jajaja Music, Indieshuffle, Popmani, The Most Radicalist er nogle af de medier, der har vist stor interesse for den dystre og hypnotiserende electronica.

SUPERFLEX
En orange linje af gynger bugter sig gennem SUPERFLEXs store installation One Two Three Swing!. Hvor gynger normalt er beregnet til individuelt brug, er SUPERFLEXs gynger designet til, at vi som publikum kan gynge tre personer sammen. One Two Three Swing! er en både æstetisk og konceptuel installation, der peger på styrken i legen og i de fællesskaber, mennesker kan skabe sammen.

DOUG AITKEN
SONG 1 er en 35 minutter lang lyd- og videoinstallation skabt af kunstneren Doug Aitken. Inden for rammerne af en popsang, klassikeren “I Only Have Eyes for You”, har Aitken skabt et dragende og rumligt videoværk, der afspejler nutidens urbane landskaber, og trækker tråde tilbage i modernitetens kulturhistorie. Installationen består af et rytmisk flow af videoklip, som projiceres op på en stor cirkulær skærm – et altomsluttende kunstværk, som man både kan gå rundt om og træde ind i.

BRUS BAR
BRUS popper op med en særlig BRUS bar til kulturnatten på CC. BRUS er en brygpub, bar og butik startet af mikrobryggeriet To Øl i Guldbergsgade på Nørrebro. På BRUS brygger To Øl en masse forskellige friske og farverige øl under navnet To Øl CPH.

HUSK
Adgangsbilletten til denne særlige aften på CC er et Kulturpas, som du kan købe for 95 kr. i 7-elevens og på biblioteker i Hovedstadsområdet. Børn under 12 år får børnepas gratis.
Læs mere om kulturpas og børnepas her.