25.11.2016

from here to ear © Céleste Boursier-Mougenot, 2007

Fernisering 17:00–03:00

Céleste Boursier-Mougenot fernisering med DJ Sundae

Cc: Carbon Copy
Fernisering: Céleste Boursier-Mougenot
Med: DJ Sundae
Af: Mikkel Oliver Brask
På: Copenhagen Contemporary

Gratis entré
Gratis Royal Økologisk fra 17-18 i La Halle – Bar á Vin

Denne vinter vil den franske kunstner og komponist Céleste Boursier-Mougenot præsentere sin monumentale installation “From here to ear”. En 600 m2 stor industriel udstillingshal vil blive omdannet til en gigantisk voliere, hvor 88 levende zebrafinker kommer til at bo. Boursier-Mougenot har vundet verdensomspændende anerkendelse med sine store, akustiske installationer, der tager udgangspunkt i naturen og hverdagens rytmer – to aspekter der også ses i værket, som vil blive vist på CC.

DJ Sundae. Fra Paris er vi glade for at kunne præsentere Laurent Richard aka Dj Sundae. Ud over at være en af de bedste ukendte djs, driver Laurent også et mindre pladeselskab ved navn Hollie Records. Selskabet har til dags dato udgivet musik fra den chilenske psykedeliske folk kunstner, Ocelote Rojo, det Japanske disko rock band, Phnom Penh, samt materiale fra Arthur Russel og Steven Hall. Laurent er en musisk guldgraver, hvilket enhver der har hørt hans “No Weapon Is Absolute” show på Rinse France, som han er medvært på sammen med Cosmo Vitteli, vil kunne skrive under på. Han har for nylig sammensat den smukt komponerede “Sky Girl”, som består af en række overvejende ukendte folk-pop og new wave sange fra perioden 1961-1991. Dette burde fungere som den perfekte musikalske appetitvækker.

Mikkel Oliver Brask er en lyd designer og dj med et fænomenalt øre for detaljen. Han har et imponerende CV som består af festerne “Boogie at The Opera”, som han afholdt på The Opera på Christiania. De berygtede dansefester har præsenteret København for kunstnere såsom Orpheu The Wizard, Steele Bonus og Vladimir Ivkovic. Mikkel vil med sine dj-sets udfordre club musikken og introducere publikum for uventede toner.

Cc: Førhen var en carbon copy underkopien til et dokument, der blev skabt, når carbonpapir blev placeret mellem originalen og underkopien under produktionen af et dokument.