23.11.2017

Finissage 17:00–00:00

FINISSAGE CC x La Halle

Torsdag den 23. november tager Copenhagen Contemporary og La Halle officielt afsked med Papirøen, hvor vi håber at se dig til en fælles fejring af pilotprojektets succesfulde forløb.
(English below)

Det sidste halvandet år har CC og CCs vinbar La Halle arbejdet ambitiøst for at skabe unikke oplevelser på Papirøen – kunstneriske såvel som kulinariske. Mere end 100.000 gæster har lagt vejen forbi de rå papirhaller, som har dannet rammerne for store udstillinger, et væld af events samt god stemning over mad og vin i La Halle. CC har formået at skabe opmærksomhed i både ind- og udland med udstillingsrækken af verdenskunstnere som blandt andre Anselm Kiefer, Bruce Nauman, Pierre Huyghe, Sarah Sze, Bill Viola m.fl. og er blevet kåret til Byens Bedste Kunstoplevelse 2017 samt omtalt i pressen som “…hovedstadens mest ambitiøse kunsthal – Københavns svar på MoMA (…) Her vises verdenskunst i særklasse.”

CCs pilotprojekt nærmer sig nu sin afslutning, og vi håber, du vil komme forbi og skåle med os, inden vi lukker udstillingerne på Papirøen for sidste gang.

PROGRAM:
Kl. 17-18: CC og La Halle byder på gratis øl
Kl. 18: Taler af CCs projektdirektør Jens Erik Sørensen samt en repræsentant La Halle
Kl. 19-20: Gratis Gin & Tonics, et glas vin og snacks i La Halle
Kl. 20-24: DJ’s spiller op til fest i La Halle

I anledning af Finissagen er der fri entré til CCs udstillinger mellem kl. 17-21.

I samarbejde med Khora Contemporary viser vi desuden, for første gang i Danmark, Paul McCarthys 11 versioner af VR-værket ‘C.S.S.C. Coach Stage Stage Coach VR experiment Mary and Eve’ (2017). Helt ekslusivt kan du opleve de 11 versioner på CC fra kl. 11-21.

Vi glæder os meget til at se dig!

(OBS. Søndag d. 26. november er CC og La Halles sidste åbningsdag)