22.10.2016

Photo: Nicolò Rastrelli. Courtesy Pirelli HangarBicocca, Milan

Finissage 20:00–21:00

Koncert med alva noto

Den anmelderroste Carsten Nicolai-udstilling på Copenhagen Contemporary afsluttes med en sjælden mulighed for at opleve kunstneren som musiker aka alva noto lørdag d. 22 oktober på CC.

22. oktober 2016 kl. 20.00-21.00 Copenhagen Contemporary, Papirøen

Den store interesse for lys- og lydinstallationen unidisplay af den tyske billedkunstner og musiker Carsten Nicolai får nu Københavns nye kunstcenter Copenhagen Contemporary til at forlænge udstillingen med tre uger frem til 22. oktober. På udstillingens sidste aften er det lykkedes CC at få Carsten Nicolai, der på den elektroniske musikscene er kendt under navnet alva noto, til at give en unik finissage-koncert. Koncerten vil finde sted i den rå Hal 4 i CC, hvor Nicolai vil skabe et helt nyt visuelt udtryk i installationen som baggrund for koncerten.

Krydsfelt
Carsten Nicolai arbejder i krydsfeltet mellem kunst, musik, matematik og videnskab. Som afslutning på CCs udstilling forenes musikeren alva noto og billedkunstneren Carsten Nicolai altså i koncerten.
Nye live-genererede, visuelle mønstre projiceres op på den lange væg som billedside til den elektroniske musik. Ved en pult foran installationen vil alva noto omdanne lydene til bølger og geometriske former i et overvældende billedunivers.

Billetprisen er 100 kr. og kan købes i forsalg på Billetlugen
Evt. overskydende billetter sælges i døren på aftenen.

Koncerten starter kl. 20, men kom gerne tidligere da billetten også giver adgang til at opleve de åbne udstillinger på Copenhagen Contemporary med Bruce Nauman (US), Ragnar Kjartansson (IS), Yoko Ono (JP) og Pettersen & Hein (NO/DK).

OBS!‘unidisplay’ af Carsten Nicolai slutter d. 22. oktober kl. 13.

Koncerten er venligst støttet af:

Goethe-Institut Dänemark
ArtFREQ